udeyismail photographer in Pendang

By: udeyismail photographer udeyismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 16-Oct-2006 16:30 Email | Share | | Bookmark
Potraiture & poyography lagi

gelak laa korang
spiderman
boy konon hidden
View all 20 photos...




Sabtu ahad penuh jadual aku isi dgn assigment potraiture. tempat yang sama gak.. kawan dan model yang lain.. tq nixa,boy,sapex,mambo,adinang & arep.. photoshoot nie sebagai latihan menempak sahaja. so next time bagi yang berminat untuk potraiture masih lagi dibuka untuk semua..laa x kira usia...x payah nak malu free sahaja.. untuk mase nie.. lepas nie dah x de free2 lagi tunggu bulan pose tahun depan laa kot.. pepun yang minat contact laa cepat k.

Penutup potraiture untuk bulan ramadhan . tunggu potraiture aku di kedah ditgh sawah padi nanti

udeyismail photography
Potraiture & poyography
email : dimensihatibatu@yahoo.com
tel : 012-2723510
YM : student_critical




Saturday, 14-Oct-2006 12:44 Email | Share | | Bookmark
photoshoot hari raya

vass


full update tonight yaa!!!

Assigment kitorang minggu nie di Tasik Titiwangsa kuala lumpur. Kali nie tak de perempuan semua jejaka. start agak lambat skit pukul 4 . cuaca yang x mengizinkan. Outing kali nie bersama-sama adinang,sapex & udey.

Untuk photoshoot selebihnya leh laa cari kat

http://adinang.fotopages.com
http://sapexoxo.fotopages.com

udeyismail photographer
Photogroup & Potraiture
email : dimensihatibatu@yahoo.com
Tel : 012-2723510
YM : student_critical



Friday, 13-Oct-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
KUALA LUMPUR

tower


udeyismail photographer
Photogroup & Potraiture
email : dimensihatibatu@yahoo.com
Tel : 012-2723510
YM : student_critical


Thursday, 12-Oct-2006 17:14 Email | Share | | Bookmark
mcm mana leh jadi gambaq mcm nie

lomo


tah macam mana aku leh dapat gambaq mcm nie... tp pedih mata Oooo serious kelam jugak mata aku time tu.. kuar air mata.. sbb matahari tpacak atas mata...

Outing bersama angah316


Wednesday, 11-Oct-2006 20:21 Email | Share | | Bookmark
lomography

article



mcm nak kena potong kat kedit jek.. waaaaaaaaa!!

udeyismail photographer
Photogroup & Potraiture
email : dimensihatibatu@yahoo.com
Tel : 012-2723510
YM : student_critical


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net