udeyismail photographer in Pendang

By: udeyismail photographer udeyismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 3-Nov-2006 20:47 Email | Share | | Bookmark
Potraiture : Wantai & yanti Taman Tasek Taiping

yantybaling ayaq
yanty
yanty & wantai
View all 6 photos...


Kebetulan aku on da way balik ke KL.. aku singgah sat ke taiping .. lepak dengan wantai & yanty (daratista) . TT di kemunting mcm-mcm laa kami duk gebang sampai 2 jam.. lepaih tu terlintaih plak dalam palaa... kat taman tasek taiping tu.. port best.. kebetulan ada plak wantai & yanty ,lepa laa jadi mangsa potraiture aku.. saja nak test kat sana, taah
mcm mana kunci keta aku tertinggai plak dalam.. alamak.. nasib laa aku bukak tingkap sikit.. TQ wantai sbb memberi pertolongan cemas TQ kat yanty gak.. sbb dia tukang tengok ja.. apapun nanti kalau aku p teping aku contact hampa kaaaa..

Buat masa nie.. semua outing aku selama 2 bulan aku pakai 28-200mm sahaja.. kena biasakan diri. hanya menggunakan satu peluru


Kebetulan

Minggu nie aku dah habiskan cuti aku kat kampung jadi dah dekat seminggu aku kat kampung mimpi kat fotopaes.. teruih balik mendapat pc.. hahaha.. gambaq2 kat bendang @ sawah nanti aku akan upload tungguuuuuuuuuuuu.. kena balik awai minggu nie job wedding masuk.. so aku kena cover dgn Moqh disebabkan bigboss SN & adinang berada diobersea kami ambik alih sat.. (Moqh SN & adinang p obersea x ajak kita waaaa) apapun kalau ada masalah refer kat bawah k bye

UDEYISMAIL
Junior Photographer
Candid Syndrome
+6012-2723510
dimensihatibatu@yahoo.com
http://www.candidsyndrome.com

PHOTOGRAPHER IN PENDANG | KODIANG | ALOR SETAQ | JERLUN | AMPANG


Friday, 27-Oct-2006 04:00 Email | Share | | Bookmark
selamat hari raya aidilfitri

 



akum semua CS forumer bemula dari 28/10- 2/11 aku akan pegi keseluruh pelusut negeri dibahagian utara bermula dari KUALA MUDA,SUNGAI PETANI,TASIK PEDU,KULIM,SIK,BALING,YAN,PENDANG,alor star & kangar untuk menembak.. sosesapa yang kelapangan masa boleh laa kita bersaama datang k. x de yang special tp bertujuan nak mencari gambar HUMANITY life & art & Custom . bagi sesapa yang berminat sila tel atau SMS saya

UDEYISMAIL PHOTOGRAPHY : 012-2723510

udeyismail photography
Potraiture & poyography
email : dimensihatibatu@yahoo.com
tel : 012-2723510
YM : student_critical



Thursday, 26-Oct-2006 16:23 Email | Share | | Bookmark
kisah halimatun saadiah

halimatun saadiah
nagis
gelak
View all 5 photos...

my nephew : Wan halimatun saadiah Bin Wan Hasbullah

Jika direnung sejarah kelahiran Nabi kita, Baginda telah disusukan oleh Aminah ibu kandungnya selama 3 hari, sebelum diserahkan kepada seorang ibu susuan(Saya tidak pasti akan namanya). Selepas beberapa lama barulah, Halimatun Saadiah muncul dalam hidup Baginda dan disusukan selama 2 tahun.

Gambar raya next week aku upload. memandangkan kat pendang sana hujan x menantu.. so x dapat laa aku g sawah. insyallah aku akan balik ke kampung nak habiskan cuti selama seminggu dan datang balik pada 3 hb . 4hb aku ade wedding job dengan CS. so sll laa masuk fp aku nie.. kuih dgn lemang mmg x de cuma gambaq jaa...


udeyismail photography
Potraiture & poyography
email : dimensihatibatu@yahoo.com
tel : 012-2723510
YM : student_critical


Thursday, 19-Oct-2006 20:16 Email | Share | | Bookmark
dia dah balik kampung



udeyismail photography
Potraiture & poyography
email : dimensihatibatu@yahoo.com
tel : 012-2723510
YM : student_critical



Thursday, 19-Oct-2006 20:13 Email | Share | | Bookmark
selamat hari raya



[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net