udeyismail photographer in Pendang

By: udeyismail photographer udeyismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 13-Nov-2006 19:09 Email | Share | | Bookmark
Kuala Lumpur Fashion Week 2006 : THE WINNER

zery fashion designer
design zery
baju zery
View all 6 photos...

The winner kuala lumpur fashion week 2006 at the Berjaya times square zery

Tahniah kat zery sbb menang Fashion week tahun nie.. Caya laa.. designer yang best. Untuk aku sbb zery contact suruh cover baju dia.. tq sbb pass free vass kat kat i. tu laa datang time square dgn basah kuyup.. hujan lebat kat kl.. naik moto malas nak bawak keta.. tq wat nick,syed,angel,sapa lagi.. sorry kalau x sebut nama sebab x ingat.. dan tahniah laa buat designer2 mude k.. So vass jumpe i nanti kat u all punya open house kat PJ nanti.. insyallah kalau x de apa2 masalah..i akan datang k..




| UDEYISMAIL WEDDING PHOTOGRAPHY |
http://udeyismail.fotopages.com

UDEYISMAIL

Junior Photographer
Candid Syndrome
+6012-2723510
YM : student_critical
dimensihatibatu@yahoo.com
http://www.candidsyndrome.com


Thursday, 9-Nov-2006 13:10 Email | Share | | Bookmark
Akan Datang di fotopages berdekatan Anda !!!

akan datang



| UDEYISMAIL WEDDING PHOTOGRAPHY | http://udeyismail.fotopages.com

UDEYISMAIL
Junior Photographer
Candid Syndrome
+6012-2723510
YM : student_critical
dimensihatibatu@yahoo.com
http://www.candidsyndrome.com


Tuesday, 7-Nov-2006 14:03 Email | Share | | Bookmark
WELCOME TO MY PERSONAL BLOG | UDEYISMAIL |

blog
pulau bidan
UDEYISMAIL PERSONAL BLOG | ART | JOURNALIST | COMMERCIAL | POTRAITURE |


Pada kawan-kawan,pengunjung, dan pelanggan semua.. nak bagitau fp aku akan jadi personal fotopages dah... so kalau wedding aku dah asingkan. sebab nanti senang org nak cari client2 pon pelik.. kalau nak masuk.. apsal mcm mee goreng semua.. hehe. so aku ambik tindakan bukak lagi satu blog fp http://udeyismail.fotopages.com so kalau nak tgk gambaq wedding pakat2 laa sana.. k. alhamdullilah wat mase sekarang photography makin maju ... kira dari dulu nie 0 .. aku dah boleh tau mcm mana keadaan yang sesuai dari segi teknik,compo,angle.



Selama seminggu aku kat kedah banyak gambaq yang aku ambik.. buat masa nie blum sempat lagi nak post tunggu kalau aku senang.. semua gambaq aku akan post. byk jugak tempat2 best kat kedah.. semua untuk smua photographer.. tp kena jelajah laa masuk ke dalam.. insyallah akan aku upload x lama lagi

So sesapa yang berminat nak TT dengan kitorang amat dialu-alukan kedatangan anda. meh kita lepak satu tebal. pekena kopi radix ka.. ginseng ka.. kopi larat ka. kopi jantan silaaa bagitau

| UDEYISMAIL WEDDING PHOTOGRAPHY | http://udeyismail.fotopages.com

UDEYISMAIL
Junior Photographer
Candid Syndrome
+6012-2723510
YM : student_critical
dimensihatibatu@yahoo.com
http://www.candidsyndrome.com


Sunday, 5-Nov-2006 18:09 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS PERTUNANGAN AZLIN & DR.IRISH,TAMAN SERAYA

azlin
make-up
dandan
View all 36 photos...
Kali ini majlis Pertunangan Azlin & Dr.Izham kat Taman Seraya, Pandan Indah. Majlis nie start pukul 6.30. Aku dgn moqh dari klcc sebelum tu.. pasai time tu aku kempunan nak makan Burger king.. sampai hajat aku nak makan burger hehe..


IN PROCESS UPLOADED !!!!



Baru bertunang belum kawin harap bersabar hehehehe !!

Sampai di umah Azlin terus jek masuk umah.. kenal2 dgn family azlin dulu. ade yang datang dari Bukit Mertajam ,Penang sana.. Orang Kg ayah aku Kubang Semang . Sorry azlin kami telah mendera u mcm-macam.. hehehe. sementara tunggu pihak lelaki (boy) kena laa dera dulu.. nanti depan boy kami x dapat dera hehehe.. time kasih boy & azlin bagi sporting kat udey & moqh.. apa2pun memang best laaa Azlin & izham
untuk gambar lagi p laa http://mukhrizlatif.fotopages.com (moqh) untuk sambungan


DEAR CLIENT & VISITOR MY BLOG
. The Wedding photography already to move at the http://udeyismail.fotopages.com


UDEYISMAIL
Junior Photographer
Candid Syndrome

+6012-2723510
YM : student_critical
dimensihatibatu@yahoo.com
http://www.candidsyndrome.com


Saturday, 4-Nov-2006 16:08 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Faizal & awin : Sekincan Selangor

atuk ketuk kompang
adik mau jadi mcm udeyismail
freestyle satu kali
View all 23 photos...
Majlis perkahwinan Faizal & Awin


Memandangkan adinang & SN ke bangkok atas tugas keje.. aku dgn moqh kena take over wedding., faizal & awin, sebelum nie majlis pertunangan adinang & moqh yang cover. so majlis kawin plak turn aku.. lama gak berehat dari x ambik gambaq wedding.. biasa laa bulan pose sapa yang nak ambik gambaq.





aku dgn moqh gerak dari ampang ke kuala selangor pukul 5.30 pagi.. awai. kena tolak.. awai nanti senang apa2 hal. sampai kami ke kampung ape erkkk 23 hehehe.. apapun kami berterima kasih pada pengantin perempuan & pengantin lelaki.. keluarga pengantin .. bagi layanan yang terbaik.. makan pon sedap.. memang best la... apapun kami ucapkan selamat pengantin baru yekk faizal & awin

uploaded : Coming soon !!


Moqh : http://lomorawk.fotopages.com

UDEYISMAIL
Junior Photographer
Candid Syndrome
+6012-2723510
udeyismail@yahoo.com
http://www.candidsyndrome.com

PHOTOGRAPHER IN PENDANG | KODIANG | ALOR SETAQ | JERLUN | AMPANG


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net