udeyismail photographer in Pendang

By: udeyismail photographer udeyismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 28-Nov-2006 19:10 Email | Share | | Bookmark
Kempen Kanak-kanak HIV/AIDS SEDUNIA UNICEF

Jangan sisihkan mereka

photography by : udeyismail

Hari Sabtu pagi aku dapat shoot Gambar kempen CT Com Resources Kat Ampang.. Company nie nak gambarkan AIDS/HIV dan penderaan kanak2. storyboard semua dah disediakan. Hanya g Angkat Camera dan tembak sahaja.. Start kul 9.30 - 3.00 lama gak laa.. model2 dia budak kecik .

At least hari sabtu tu aku dapat tambah portfolio yang berbeza denga wedding. kira alhamdulilah boleh buat.. tapi still lagi kurang la. banyak benda nak kena blajar nak kena buat reference..
Insyallah aku akan teruskan semangat dan cita2 aku sampai laa bila..
untuk gambar yang akan datang aku akan upload selepas aku selesaikan web aku.. nanti. gambar penuh .


Thursday, 23-Nov-2006 17:04 Email | Share | | Bookmark
DONT KNOW TITLE

Mr.jeff


| UDEYISMAIL WEDDING PHOTOGRAPHY | http://udeyismail.fotopages.com

UDEYISMAIL
Junior Photographer
Candid Syndrome
+6012-2723510
YM : student_critical
dimensihatibatu@yahoo.com
http://www.candidsyndrome.com



Wednesday, 22-Nov-2006 16:42 Email | Share | | Bookmark
Tiga kisah Tiga gambar

art of life



UDEYISMAIL
Junior Photographer
Candid Syndrome
+6012-2723510
YM : student_critical
udeyismail@yahoo.com
http://www.udeyismail.com
http://www.candidsyndrome.com


Sunday, 19-Nov-2006 15:09 Email | Share | | Bookmark
Birthday Party Maya alysha : : KFC Taipan USJ

ditutup sementara
haaa nie laa maya
kawan-kawan maya pon datang
View all 25 photos...




Happy Birthday untuk maya k.. hehe.. kebetulan minggu nie aku x de job wedding.. isi laa masa dengan shoot birthday girl kak mazlin kat KFC Taipan USJ. kira nie adalah first time aku ambik birthday party.. sebelum nie belum pernah lagi. Wat mase nie bagi free jek kat kak mazlin x kena bayar pon hehe.. ramai gak kawan2 maya kat birthday party dia.. comel2 belaka.. best tgk baby2 comel daripada kawan-kawan akak mazlin dari mummy fotopages.

apapun nak ucapkan selamat hari jadi kat maya dan akak mazlin sekeluarga k..


| UDEYISMAIL WEDDING PHOTOGRAPHY | http://udeyismail.fotopages.com

UDEYISMAIL
Junior Photographer
Candid Syndrome
+6012-2723510
YM : student_critical
udeyismail@yahoo.com
http://www.candidsyndrome.com


Wednesday, 15-Nov-2006 12:24 Email | Share | | Bookmark
KLFW 2006 Times square


Misha Omar Singing at the The KLFW 2006

| UDEYISMAIL WEDDING PHOTOGRAPHY | http://udeyismail.fotopages.com

UDEYISMAIL
Junior Photographer
Candid Syndrome
+6012-2723510
YM : student_critical
dimensihatibatu@yahoo.com
http://www.candidsyndrome.com


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net