udeyismail photographer in Pendang

By: udeyismail photographer udeyismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Monday, 11-Sep-2006 07:51 Email | Share | | Bookmark
Group photo !!





Photo group!! Free & open to All

Kami mengajak anda semua untuk menyertai group photo kami
Yang akan diadakan di Taman Tasik perdana Kuala Lumpur .
Bawa la la Rakan-rakan dan keluarga untuk menyertai group photo
Kami akan lakukan yang terbaik untuk anda semua .

Tiada Bayaran akan dikenakan kepada anda semua, Photo anda jugak akan diberikan secara percuma ,tiada bayaran akan dikenakan.

Tajuk Kami bagi Photo group adalah “ SMILE,HAPPY & FUN” dan group photo kami yang kedua adalah Celebration Aidilfitri.

Perseorangan juga akan diterima oleh kami untuk portfolio

Cara kami bagi mengendalikan Photo group ini adalah Candid & Emotion

Syarat- Syarat

- Terbuka kepada semua warganegara Malaysia lelaki dan Perempuan
- Tidak melebihi 10 orang bagi setiap kumpulan
- Pakaian serba seragam

Putih – bagi setiap group sahaja (seragam
Hitam- bagi setiap group (seragam) T-shirt Sahaja
Hijau – bagi setiap group (seragam) T-Shirt Sahaja

- Semua Photo group mestila ceria
- Jangan malu dan segan

Bagi yang ingin memakai baju melayu dan baju kurung adalah digalakan
Bagi group photo aidilfitri

-Anda semua digalakan membawa Bunga,Toys,tear bear bagi menceriakan group photo kami

Datang la beramai-ramai kesana

Tempat : Taman Tasik Perdana, Kuala Lumpur
Tarikh : 16 September – 17 September 2006
Masa : 10.00 pagi – 5.30 petang


Empat Photographer yang akan anda pilih :

Udey (dimensihatibatu)
Sapex
Moqh
Mambo
Firdaus



Untuk Maklumat lanjut dan tempahan sila hubungi :

D I M E N S I H A T I B A T U : 012-2723510 S A P E X O X O : 013-3400879


Sunday, 10-Sep-2006 18:27 Email | Share | | Bookmark
water,Dancer,earth





Wednesday, 6-Sep-2006 14:18 Email | Share | | Bookmark
Kerja sekolah saya dihari minggu

 
 
mcm iklan plak
View all 8 photos...
Kerja sekolah saya pada hujung minggu"





Kerja sekolah saya pada ari minggu.. lepas waktu keje.. boring x tau pe nak bikin... sapex ajak aku join dia.. member dia konvo kat upm.. jadi saya dengan rela ati join laaa si sapex nie... kat upm... sebelum nie saya lum pernah ambik gambaq2 konvo... kira first time laa ambik nie... pada ari tu plak aku x de job wedding.. so untuk mentajamkan mata lensa camera tu... aku ambik laa keputusan join sapex . terima kasih pada semua member sapex terutama zura...

gambaq-gambaq kat atas nie.. aku saja gelapkan .


Monday, 4-Sep-2006 17:58 Email | Share | | Bookmark
Dramatic Lighting



"Dramatic Lighting assigment 4 Sekolah Fotografi Candidsyndrome"


Saturday, 2-Sep-2006 18:04 Email | Share | | Bookmark
potraiture





Nie adalah daripada Assigment hujung minggu aku. dapat gak aku kuar wat assigment.. ade orang yang memerlukan aku... ini sebagai latihan hujung minggu,., nak hilangkan tension.. so sesapa yang berminat nak shoot mcm nie... aku alu-alukan...


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net